FARMERS MARKET: Nyhetspaket!

Artikelnr 99106
300kr
Endast i september! Ett testa-på-paket med två nya smaker till alla nya kunder. Kom och smaka äkta mat till barn!
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Matplanering för dagens bravader. Optimal näring. Optimal hjälp.

Att se till att frukt och grönsaker blir en naturlig del av ditt barns uppväxt är ibland lättare sagt än gjort. Ibland behöver man några trix och knep för att få i dem det de verkligen behöver. Och för att få dom att faktiskt be om mer eller jollra när Gro Gro åker fram!

Gro Gros olika smoothies är naturliga, oprocessade klämmisalternativet till även större barn som behöver en god matstund eller nyttig mellis från frukt- och grönsakskorgen.

Fruit & Veggie och Perky Porridge serverar barnen ett samvetsfritt alternativ fulla med näring från riktiga bär, frukter och grönsaker.

Vad finns i paketet?

Perky Porridge (8 produkter @ 100 gr.) och Fruit & Veggie (8 produkter @ 100 gr.).

Se till att ni börjar varje dag med en lugn och näringsrik första måltid. Låt dig själv sova lite längre efter nattmatningar och starta dagen med att ge din minsting en Gro Gro gröt utan prepp och städ i kök. Är ditt barn lite större kan Perky Porridge vara perfekt efter hämtning på dagis som mellis då den har lite mer substans är en Gro Gro Smoothie.

Men inkludera även en Gro Gro smoothie som ett av fem mattillfällen varje vardag för att få in en riktig boost av näringsämnen. Det är en perfekt godsak efter en lång förskoledag, innan aktiviteten eller en smidig energiboost när man skall justera rutinerna för vila hos en liten.

Se sista bilden hur mycket plats detta paket tar i en kyl. Se Vanliga Frågor under Produkter för tips och råd kring Gro Gros produkter och förvaring av kylda, färska varor.

Några av FARMERS MARKETs näringshjältar;

Blåbär

– C-vitamin som underlättar absorptionen av järn och hjälper till att stärka immunförsvaret.

– Antioxidanter som hjälper cellerna att skydda sig själva.

– Kostfiber som kan lindra diarré.

– A-vitamin som stöttar slemhinnor och syn.


Äpple

- Frukten innehåller massor av bioaktiva ämnen, även kallade fytonutrienter. Det är ämnen från växtriket som bidrar aktivt i cellernas kemi.

- Fruktköttet innehåller en fiber vid namn pektin, som begränsar mängden vatten som förloras i tarmen och därmed motverkar diarré.

- Äpplen har rikligt med C-vitamin och kalium.

Havre
- Havre är rikt på fibrer, järn och en källa till proteiner.
- Även en källa till tiamin, förr kallat vitamin B1, som behövs för ämnesomsättningen av kolhydrater och protein.
- Havre är även den enda källan till vissa antioxidanter som kallas avenantramider vilken har antioxiderande och antiinflammatoriska egenskaper.


KÖPVILLKOR INTEGRITETSPOLICY

Spara denna produkt för senare användning

Stiamo completamente insinuando che tipo di amante sei. cialis online ci importa. Quindi qui ti lasciamo solo. Controlla le tue abilità sessuali, terribili e tornano.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart