HÖSTSKÖRD: Startpaket

Artikelnr 99103
675kr
Ge ditt barn en smak av höstens färger och dofter i gröt och smoothies med startpaketet HÖSTSKÖRD.
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Från famn till bord. När ditt barn börjar äta annat än bröstet eller flaskan.

Gröten Perky Porridge mättar med naturlig havre och inslag av smaskiga päron och små blåbär.

Smoothies Fruit & Veggie och Sweety Potatoes serverar barnen en snack full med näring och fiber från riktiga bär, frukter och grönsaker.

I detta paket får ditt barn en riktig smak av höst med blåbär i Perky Porridge, sötpotatis i Sweety Potatoes och äpple i Fruit & Veggie.

Matplanering för dagens bravader. Optimal näring. Optimal hjälp.

Gro Gro vill vara en stöttepelare för näring i vardagen som friar upp en sovmorgon, skapar tid för en välbehövd dusch, mer gos och lek och lättnad från stress.

Vad finns i paketet?

Perky Porridge (16 produkter @ 100 gr.).

En pigg förälder är en rolig förälder. Låt morgonen bestå av lite mer sömn och mindre prepp och städ. En Gro Gro gröt till frukost är toppen att börja dagen med. När barnet blir större kan servera Gro Gro med toppings som barnet kan ta och känna på med händerna så som skivade bananslantar eller halverade blåbär (dela bären så de inte är runda).

Fruit Veggie (8 produkter @ 100 gr.) och Sweety Potatoes (8 produkter @ 100 gr.).

En Gro Gro smoothie till snack varje dag! Här maximeras varje liten sked med naturligt järn, C-vitamin, kalcium och andra näringsämnen som bygger grunden till barnets hälsa och välmående. När barnet blir större med bättre grepp kan man presentera barnet bitar av äpple eller delade blåbär tillsammans med smoothies som barnet lättare kan se, smaka och känna på som övning på sitt matäventyr.

Se sista bilden hur mycket plats detta paket tar i en kyl. Se Vanliga Frågor under Produkter för tips och råd kring Gro Gros produkter och förvaring av kylda, färska varor.

Några av HÖSTSKÖRDs näringshjältar;

Blåbär

- C-vitamin som underlättar absorptionen av järn och hjälper till att stärka immunförsvaret.

- Antioxidanter som hjälper cellerna att skydda sig själva.

- Kostfiber som kan lindra diarré.

- A-vitamin som stöttar slemhinnor och syn.

Sötpotatis

- Sötpotatis innehåller tio gånger så mycket kalcium som vanlig potatis.

- C- och E- vitaminrik, samt innehåller betakaroten.

- Sötpotatis är en utmärkt källa till långsamma kolhydrater vilket dels hjälper till att hålla blodsockret på en jämn nivå men som också ger en långvarig mättnadskänsla.


Äpple

- Frukten innehåller massor av bioaktiva ämnen, även kallade fytonutrienter. Det är ämnen från växtriket som bidrar aktivt i cellernas kemi.

- Fruktköttet innehåller ett fiber vid namn pektin, som begränsar mängden vatten som förloras i tarmen och därmed motverkar diarré.

- Äpplen har rikligt med C-vitamin och kalium.


KÖPVILLKOR INTEGRITETSPOLICY

Spara denna produkt för senare användning

Stiamo completamente insinuando che tipo di amante sei. cialis online ci importa. Quindi qui ti lasciamo solo. Controlla le tue abilità sessuali, terribili e tornano.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart